Vipper

Vippe extensions

Har du lyst å prøve ut vippeextensions, men er usikker på hvordan du ønsker? Eller er du kanskje usikker på hva forskjellen er? Når du skal velge hvordan vippeextensions du ønsker, er det kanskje vanskelig å vite hva som er forskjellen.

Vippeextensions passer for alle uansett alder, men er uten tvil essensielt for deg som ønsker å bruke mindre tid foran speilet, for deg som er lei av å påføre mascara, for deg som ønsker å ramme inn ansiktet, for deg som skal i en spesiell anledning eller for deg som rett og slett ønsker å føle deg ekstra fresh hele tiden.
Med vippeextensions kan selv små, korte og tynne naturhår bli mer fyldige og lange. For å beholde et fyldig resultat, anbefaler vi å komme tilbake for påfyll ca. hver 3.uke – alt etter hvordan din vippesyklus er, hvor godt du tar vare på vippene dine og hvor fyldig du ønsker å ha vippene dine til en hver tid.

ETTER BEHANDLINGEN

Ikke få damp eller vann på de første 24 timene

Sov på ryggen eller siden, ikke på ansiktet

Ikke bruk maskara

Bare bruk olje fri produkter

Ikke plukk på vippene dine

Ikke bøy vippene dine

LETT KLASSISK

Oppnå et oppvekkende blikk med den mest naturlige formen for vippe extensions.

med klassisk blir en singel vippe extensions satt på en naturvippe. Dette er en teknikk som kalles 1:1, resultatet er en forlenging av dine naturlige vipper og en definert mascara look.

Lett klassiske er tynnere vipper for å få til en naturlig look. Lengde er valgfritt.

Resultatet for denne typen avhenger mye av eget utgangspunkt, da det kun er én singel vippe per naturvippe. Det vil si at dersom du har fyldige naturvipper, vil resultatet også bli fyldigere enn hvis du for eksempel har lite naturvipper fra før.

KLASSISK PLUSS

Klassisk pluss er også vippe extensions der det blir satt på en singel vippe extensions satt på en naturvippe.

klassisk pluss vipper er litt tykkere som gjør at vippene ser litt mer fyldigere ut enn lett klassiske. Lengde er valgfritt.


Resultatet for denne typen avhenger mye av eget utgangspunkt, da det kun er én singel vippe per naturvippe. Det vil si at dersom du har fyldige naturvipper, vil resultatet også bli fyldigere enn hvis du for eksempel har lite naturvipper fra før.

MIX VIPPER 6D MED LETT KLASSISK ELLER KLASSISK PLUSS

Mixed vipper, også kjent som «hybrid vipper», er det perfekte alternativet for deg som ønsker en naturlig, men fyldig look. Med mixed vipper blir resultatet verken for mye eller for lite.

her kan du velge om du vil ha 50% av volum 6d vipper og 50% av enten klassisk pluss vipper eller lett klassiske. Du kan også få 30% av volum vipper og 70% av klassiske vipper for å får enda en mer naturlig look.

VOLUM VIPPER

Volumvipper er en av de mest populære vippebehandlingene.

Med volumvipper får du større muligheter til å style øyet akkurat slik du ønsker. Resultatet kan være både enkelt og naturlig, men også dramatisk og fyldig.

Her brukes det en annen teknikk enn med klassisk vipper, da det er flere og tynne syntetiske vipper som lages om til en vippevifte/vippefane, som festes til én naturvippe. 

MEGA VOLUM 10D

Megavolumvipper passer perfekt for deg som ønsker det lille ekstra – enda litt mer fylde, enda litt mer dramatikk og enda litt mere vipper. Mega-vipper trenger ikke nødvendigvis å være ekstremt lange. De forskjellig type vipper handler mer om hvor fyldige vippene er.

fylden på Mega volum vil avhenge av hvor mange vipper du har og hvor tette de er.

VIPPELØFT

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne. 

Passer perfekt for dem som vil ha et naturlig resultat men samtidig vil våkne opp fresh.

vippeløft varer i 4-8 uker og vil forsvinne gradvis, kommer helt an på syklusen på vippene


Vippeløft og farge

En god kombinasjon er vippeløft og farging. Da vil effekten bli tydeligere, fordi man ser hårene bedre. De fleste har lysere vipper ytterst og fargen vil få hele vippen til å synes. Vi har en pakkeløsning med både farge og vippeløft.

Kan man bruke sminke?

Ingen vanlige kosmetiske produkter vil påvirke løftet, så mascara, vippeserum og sminke går helt fint! Det er dine egne naturlige vipper fremdeles, 'de er bare bøyd i stedet for å være rette.

Når kan man ta vippeløft på nytt?

Du bør vente til bøyen har forsvunnet før du tar vippeløft på nytt, ellers vil du kunne få for mye bøy. Det varierer fra person til person hvor fort vippene vokser, så prøv gjerne å se selv om det fremdeles er den del bøy igjen. Noen må også vente lenger enn seks uker. Vi vet at man blir fort hekta på vippeløft, men hvis vippene fremdeles er bøyd vil vi helst ikke bøye dem enda mer.

Hvilken produkter bruker vi?

Vi bruker in lei sine produkter.

Det er kliniskt bevist ved forskingsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24% tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.

Uten dokumenterte resultater ville vi ikke ha kunnet lovelig markedsført med dette ovenfor kundene våre i følge markedsføringsloven. In Lei er eneste merket på markedet med denne type forskning i ryggen.

Grunnet permanenten og fikseringen kan vi garantere kundene en endring i vippekurve. Dette er ikke ulikt andre merker, men In Lei har komponert blandingen slik at den er mild, effektiv og vil sammen med filler 3 ikke være ødeleggende for de naturlige vippene.

Produktene til In Lei produseres og pakkes i Italia og følger og opprettholder alle krav innenfor det strenge lovverket til EU. Mange av punktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge.

Alle produkter har gått igjennom et flertall av tester på både forpakkning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test.

Stabile produkter av høy kvalitet, du og kundene dine kan føle dere trygge ved å tilby denne behandlingen.

ETTER BEHANDLINGEN

Hva bør man gjøre etter behandlingen?

Etter behandlingen er det viktig at du er forsiktig med vippene de første 24 timene. Hvis du ikke følger disse rådene vil permanenten slippe og gi et dårligere resultat.

  • Du skal holde vippene helt tørre det første døgnet. Unngå derfor dusjing, trening og sauna. Husk at damp også er fuktighet, så pass på når du tar ut av oppvaskmaskinen eller står over grytene.
  • Ikke gni deg i øynene.
  • Unngå sminke rundt øynene.
  • Ikke børst vippene nedover. Børst kun oppover.
  • Ikke bruk vippetang! Dette gjelder så lenge du har vippeløft. Vippene vil knekke om du forsøker å bøye dem ytterligere. Vi anbefaler for øvrig alle som eier vippetang om å kaste den og aldri se seg tilbake da den er svært skadelig for vippene.

Etter det første døgnet kan du behandle vippene som normalt. Det er likevel noe du kan gjøre for å bevare vippeløftet lengst mulig:

  • Ikke bruk sterk sminke fjerner
  • Unngå vanntett mascara (vippene har en tendens til å knekke lettere og slites av – uavhengig av vippeløft.)
  • Bruk gjerne oljefrie produkter rundt øynene.
  • Jo mindre du utsetter vippene dine for, dess lengre vil de holde seg fine.
Lag din egen hjemmeside gratis!