Bryn

BROW LAMINATION

«Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et ønsket look. Det litt som å gå til frisøren og ta permanent krøll av håret sitt, bare at dette er for bryn

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et vel stelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy, og det ser at som om hårene er gredd bakover til enhver tid.

Brow lamination varer 5-8 uker.

ETTERBEHANDLING

Det er viktig å ikke få vann eller fukt på brynene på 24 timer da skjelaget i håret fortsatt er litt oppe og håret kan fortsatt skifte retning. Kundene får med seg en engangs børste som man kan bruke i etterkant for å første hårene på plass. Vi anbefaler å bruke et serum/argan oil hver dag etter behandlingen. Dette gir fukt og næring og det vil bevare fargen i hårene. Det er anbefalt å bruke dette hver dag morgen og kveld. Vi anbefaler å vente i minst 6 uker før man tar en ny behandling.

FARGE OG FORMING AV BRYNENE

Vi kan farge og forme dine bryn sik at de ramme inn ansiktet ditt og fremheve dine trekk. Vi vil tilpasse behandlingen etter dine ønsker og behov. Du kan selv velge om du ønsker et mer naturlig preg eller vil ha et mer definert blikk. Vi former brynene dine etter din ansiktsform.

HENNA BRYN

Hennafargen er utvunnet av hennaplanten, og det er dermed en naturlig farge.

Varighet

Varighet bestemmes av hudtype/hudtilstand og daglig pleie. Veldig lyse farger holder seg bra på hår, men forsvinner fortere fra huden, vanlig varighet fra 7 opp til 30 dager. Henna varer veldig fint på huden og kan hjelpe til å dekke områder hvor det er hårtap. Farger blir tilpasset kundens behov og ønsker.

Lag din egen hjemmeside gratis!